Programma 2023

In Leuven vierden we één mei 2023 op de Vismarkt vanaf 10.15u met straatanimatie, toespraken en onze één mei optocht door de straten van Leuven.

Vanaf 12.00u tot 18.00u kon je op het gezelligste plein van Leuven, de Vismarkt terecht voor een gratis volksfeest: Pleinafair!

Naast de volkse spelen voor groot en klein, kon je ook genieten van…

Affiche Pleinafair 2023

Live optredens, met volgende line-up op maandag 01/05/2023:

12.30u
Hound Dog Jr.

Niet te missen! 🎤 Frank Vander linden (De Mens), Jan Van Eyken (De Kreuners), Paul De Weerdt en Dirk Jans.

Met een selectie Elvis-nummers kan je, mits liefdevol gebracht, elk rock podium in vuur en vlam zetten. En dat is precies wat Hound Dog Jr. doet.

De vier heren laten kuif en bakkebaarden achterwege maar brengen hun favoriete Elvis-nummers in een energieke, swingende stijl, die dicht aanleunt bij de jaren ’50-Elvis maar evenmin vies is van ruige garagerock.

Zij doen hun best en u doet de rest. Voor Elvis en het plezier van zijn muziek op maandag één mei om 12.30u op de Vismarkt in Leuven!

15.00u
DJ DYSFUNKSHUNAL

DJ Dysfunkshunal is zonder twijfel één van de grootste turntablists van België. 🎧🎶 Hij staat bekend om zijn unieke stijl waarbij hij hiphop, r&b, electro, house, dancehall, reggae, soul & funk allemaal aan elkaar mixt door middel van zijn turntablists skills. Hij reisde de wereld rond als lid van de Killa Tactics crew. Na Los Angeles, San Francisco, Parijs, Londen & Amsterdam staat hij op maandag één mei 2023 om 15u op de Vismarkt in Leuven!

JELLE

Lokaal talent op Pleinafair. Toen JELLE tijdens zijn tienerjaren in contact kwam met hiphop, had hij nooit gedacht dat hij zou uitgroeien tot de – volgens fans – Jean-Claude Van Damme van de Vlaamse hiphop. Met scherpzinnige woordspelingen en aantrekkelijke flows weet de Herentse rapper zich te onderscheiden van andere artiesten. Jelle bracht zijn meest volwassen project uit: ‘Koppig’. De EP, die uit zes nummers bestaat, is de rapper zijn meest ambitieuze werk tot nu toe en getuigt van zijn groei als artiest. Op één mei 2023 kan je mee genieten van deze artiest op het podium van Pleinafair op de Vismarkt in Leuven!

MAJÉ

Majé is 25 en een up-and-coming Belgische singer-songwriter met Togolese roots. Ze is geboren en

getogen in het West-Vlaamse Roeselare. Muziek fascineerde haar al van jongs af aan en werd de rode draad in haar leven. Met haar debuutsingle Loud & Proud deed de Belgische artieste, die tevens rechtenstudente is, haar officiële intrede als singer-songwriter. Ze combineert haar soulvolle stem met introspectieve lyrics en meeslepende catchy beats. Haar zelfzekere aura vertaalt zich in een innemende stage presence die ieders aandacht trekt. Maandag één mei 2023 onze afsluiter van het muzikale programma van Pleinafair!

Kom jij ook?
We zien je graag op één mei op de Vismarkt in Leuven!